Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Professionele presentatievoorzieningen voor Hezelburcht

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.

Digitale prikkelingen dragen bij aan innovatieve zorg

Sandstep Healthcare is de Nederlandse investeringspartij voor het realiseren van de meest innovatieve zorg binnen nieuwe of bestaande financieel gezonde zorgondernemingen. En speelt in op behoeften van de patiënt en ontwikkelingen in de markt.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

‘Open Your Mind’ tijdens de Facility for Future 2017

We hebben in opdracht van D&B The Facility Group het communicatie-design van de stand en de digitale communicatie faciliteiten mogen faciliteren die zichtbaar waren op Facility For Future stand. Gezamenlijk met D&B The Facility Group en de standbouw-partner Peter Soetekouw Styling & Productie is een unieke in kurk verwerkte stand ontworpen en gerealiseerd.

Totally Outsourced Office Live!

RUIM vervulde binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelde.