Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Diamant Groep groeit in digitale communicatie

De Diamant Groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.

Kaak Group op IBA 2018 in München

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Circulair partnership middels AV-AAS contract

Coriotech en RUIM toont dat het anders kan zijn als consortium samen verantwoordelijk voor het volledige ontwerp, de realisatie en het dagelijks onderhoud van de AV/IT-installatie van de Antwerp Management School. Uniek in die samenwerking is het circulaire contract, dat zowel het milieu als de economie baat, en de toepassing van AV-AAS. Zo garanderen we dat de AV-processen bij deze internationale management school altijd kunnen doorlopen en problemen buiten het zicht van de gebruikers opgelost worden.

Ford Family Day 2017

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.

Iconische D-Day-vlag terug in Nederland

Op 15 september arriveerde de vlag per Chinook-transporthelikopter. Twee militairen droegen het reliek door een erehaag van Amerikaanse en Nederlandse militairen naar minister Jeanine Hennis-Plasschaert. “Deze vlag moet ons eraan herinneren dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. Samen moeten we ons uiterste best doen om de waarden hoog te houden waarvoor de helden van D-Day bereid waren te sterven.”