Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Beursstand van Reith Laser tijdens de FTO Precisiebeurs 2016

In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisietechniek.

Digitale communicatievoorziening voor Paviljoen de Toekomst

De beheersorganisatie van Paviljoen de Toekomst heeft RUIM benaderd voor het ontwikkelen van een digitale communicatievoorziening, die bezoekers aan de locatie nader informeert over de verschillende restaurants en aanbieders van activiteiten.

Digitale communicatie en presentatie design ondersteuning voor NACH

Vanaf het moment dat de tender voor de nieuwe rechtbank in de markt is gezet, is RUIM de partner voor het audiovisuele ontwerp. Gestart in 2016 tot heden ondersteunen wij het consortium NACH met functionele en innovatieve digitale communicatie en presentatie design gericht op een meerjarige exploitatie, de begroting voor realisatie & onderhoud en de facilitaire voorbereidingen die hiermee gemoeid gaan.

Tankevent 2016 bij het Nationaal Militair Museum

Ruim 10.000 mensen beleven de eerste editie van het TankEvent bij het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. Als technisch partner heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het faciliteren van diverse zaken.

Professionele presentatievoorzieningen voor Hezelburcht

In een consortiumsamenwerking tussen RUIM en Shock installatie (technisch installateur) zijn op de vestiging locatie van Nijmegen professionele presentatievoorzieningen ontworpen, gerealiseerd en worden tijdens de gebruikersperiode onderhouden.