Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Eurojust Nieuwbouw in Den Haag

RUIM is als procespartner betrokken bij het vormgeven van het audiovisuele ontwerp op functionaliteit en kwaliteit binnen de nieuwbouw van Eurojust in Den Haag.

Digitale prikkelingen dragen bij aan innovatieve zorg

Sandstep Healthcare is de Nederlandse investeringspartij voor het realiseren van de meest innovatieve zorg binnen nieuwe of bestaande financieel gezonde zorgondernemingen. En speelt in op behoeften van de patiënt en ontwikkelingen in de markt.

Kaak Group op IBA 2018 in München

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.

Internationale Vrouwendag 2017

Voor de viering van Internationale Vrouwendag 2017 in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg heeft RUIM de volledige technische en facilitaire ondersteuning mogen bieden.

Audiovisuele Services voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV)

De nieuwbouw voor de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in Arnhem is ontworpen als twee in elkaar grijpende gebouwdelen, een twee-laags kantorendeel en een één-laagse stallingsruimte hierachter gesitueerd. In het gebouw heeft RUIM haar dienstverlening mogen verzorgen in het ontwerp, de coördinatie van de realisatie en het onderhoud tijdens de gebruikersperiode van alle audiovisuele voorzieningen.