Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Eurojust Nieuwbouw in Den Haag

RUIM is als procespartner betrokken bij het vormgeven van het audiovisuele ontwerp op functionaliteit en kwaliteit binnen de nieuwbouw van Eurojust in Den Haag.

ING Private Banking organiseert Flight 2020

RUIM heeft als partner van dit evenement de volledige technische inrichting van de verschillende eventruimten mogen ontwerpen, coördinerend mogen realiseren en tijdens het evenement technisch mogen ondersteunen.

Beursstand van Reith Laser tijdens de FTO Precisiebeurs 2016

In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisietechniek.

Nieuwe trainingsomgeving voor Adapcare in Ede

Op de nieuwe vestigingslocatie van Adapcare in Ede heeft RUIM een trainingsomgeving mogen faciliteren die volledig aansluit om het interactief presenteren en trainingen van medewerkers, partners en klanten.

Kaak Group op IBA 2018 in München

Voor de Kaak Group heeft RUIM in facilitaire samenwerking met Twinsense Online Brand Excitement een spectaculaire beursstand-presentatie gemaakt voor de IBA 2018 in München.