Oeps deze pagina bestaat niet (meer).

Bekijk onze experiences of keer hier terug naar de homepage.

Technische Ondersteuning voor 3FM Exclusive

Namens Stichting Defensiemuseum en NPO 3FM heeft RUIM technische ondersteuning mogen faciliteren voor het eerste event van dit nieuwe concept van 3FM.

Ford Family Day 2017

RUIM heeft in nauwe samenwerking met Ford Nederland het volledige inrichtingsontwerp van het evenemententerrein mogen faciliteren tijdens Ford Family Day 2017.

Audiovisuele oplossingen voor Bakkersland in Aalsmeer

RUIM heeft Bakkersland ondersteund bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van diverse audiovisuele vraagstukken waaronder het ontwerp en implementatie van de algemene muziekinstallatie in de productiehallen, Narrowcasting in de algemene gebruikersruimten en overloopgebieden, en meer.

Totally Outsourced Office Live!

RUIM vervulde binnen dit unieke project een zeer specifieke rol. De uitgebreide functionele ontwerpen voor audiovisuele communicatie en presentatietechniek zijn door RUIM ontworpen op grond van de KPI’s die het Totally Outsourced Office concept stelde.

Beursstand van Reith Laser tijdens de FTO Precisiebeurs 2016

In november 2016 heeft RUIM de uitdaging aangenomen om de beursstand van Reith Laser te voorzien van een pakkend en innovatie presentatieconcept. Het doel is de doelgroep van Reith Laser te introduceren met nieuwe communicatietechnieken in de markt van precisietechniek.